Merhaba yanilmiyorsam siteyle ilgilenen ve bu işin asıl gözde ismi atakan bey yanilmiyorsam
Konuyu yanlıs yere actıysam özür dilerim öncelikle site cok karısık geldi nerden girip nerden cıkacagım kafam karıstı..
Neyse atakan bey benim sorunum nerdeyse hepsi var yani tüm telkinlerinizi dinlemem gerekiyor sitenizi googleden cok farklı bişey ararken buldum ve dün gece sabaha kadar ego ve suclulugu dinledim.. gördügüm diger tüm telkitleride indirdim heralde daha kalmamıssa sigara bırakma sınav heyecanı sosyal fobi topluluk karsısında konusma erteleme sosyallik artıcı gibi cogu telkinlerinizi indirdim yalnız benim sorunum ben bunları dinlemeye nerden baslamalıyım ne kadar sürede ne dinlemeliyim listeye ne ekleyip ne zaman ne cıkarmalıyım bu konuda bilgi verebilirmisiniz? sınavım var 10 gün sonra sınav heyecanınıda hemen listeye ekleyim diyorum ama sigarayı felan 1-2 hafta sonra dinlemeye baslayım diyorum bu konuda ne önerirsiniz.. bu soru yazdıgım sayfayı umarım tekrardan bulabilirim.. lütfen ilgilenip cevap veriniz simdiden tesekkürederim iyi günler..
Aksaray'dan slmlar