Konu: Aydınlık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2011, 03:31 PM   #7 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Aydınlık

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özlem abla yine son noktayı koymuş. Çoookk teşekkürler...

yaseminist'cim aslına bakarsan üzülmenin sebebi bu sahiplenme duygusundan kaynaklanıyor. Çünkü başka biriyle çalışmaya başlamasını kendin için bir kayıp olarak nitelendirmişsin. Kaybettim demişsin. Hemen hemen herkes aynı duyguları hissederdi eminim. Neyse ki sen azim ve kararlılığınla bu durumun üstesinden gelmeyi başarıyorsun. Yapmamız gereken serbest bırakmak... Senin inancına ben de inanıyorum. Her şey çok daha iyi olacaktır.

Sevgiler.

Teşekkürler Hazalcım, herşey daha iyi olmaya başladı bile, en azından zamanımın büyük bir kısmını harcadığım bu müşterim gideli bir ay oldu ama inancım ve çabalarım sayesinde gelirim de herhangi bir düşüş olmadı, bence bu bile iyi bir başarı... Şimdiki amacım müşterilerime bağımlı olmadan daha seviyeli ilişkiler kurup gelirimi daha da arttırmak Bu aşamada yine Özlem Hanım'ın bolluk-bereket meditasyonu ve Turhan bey'in 30 günlük zenginlik programı bana yardımcı olacak inşallah....

Sevgiler...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla