Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2011, 04:24 PM   #5 (permalink)
newroses
Üsteğmen

newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough
Standart Cevap: depresyonda olduğumuzu nasıl anlarız?

Alıntı:
daLqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hemen cevaplıyorum
bir sağlık sorunum vardı ameliyat oldum hayata yeniden başlıyo gibi düşünüyordum o kadar çok hayalim vardı ki. çocuk gibiydim resmen :) sanırım hayallerim mutlu ediyordu daha doğrusu bu hayalleri artık gerçekleştirebileceğimin umudu.. ama ne yazıkki öyle olmadı. bi süre sonra huzurum kalmadı.. düşünüyorum beni üzen bi olayın etkisi sorun burda sanırım.. geçmiş geçmiş olmasına rağmen resmen zamanı boşa harcadım. kendimi 2 sene önce bu 2 sene içinde bunları bunları yapıcam diye kafama takmıştım hiç biri olmadı o 2 seneye yanıyorum galiba hala bu bunalım mı yaptı bilmiyorum.. benim merak ettiğim normal insanlar nasıl hissediyo hayata karşı depresyondamıyım anlamıyorum.

Hayatta bazen istediklerimiz olmayabilir.bence sen bunun sıkıntısını yaşıyorsun.Fakat gözde büyütmeninde anlamı yok...Hayallerini tekrar kurmakla ona umudunla inancınla yaşamak seni mutlu edebilir...

Sen değiştiğinde talihin de değişir.

** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla