Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2011, 05:31 PM   #6 (permalink)
arca
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: depresyonda olduğumuzu nasıl anlarız?

Alıntı:
daLqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar selam..
ben anlayamıyorum şuanki hissettiğim bunalım halimi yoksa normal mi..yardımcı olursanız inanın çok sevinicem
sadece 1.5 sene önce acayip huzurluydum mutluydum ondan sonra bi durgunlaştım olgunlaştım gibi.. yani robot gibi yaşıyoruz. eskiden olsa hayatı 100 yıl yaşardım seve seve. şimdi yok. ne zaman gitsek diye bakıyoruz? e o zaman ben 1.5 senedir bunalımdamıyım? bu süre zarfında telkinde dinledim bi ara ama yine sadece negatif düşüncelerimi engelledi farkındalık yaptı. öyle eskisi gibi huzur vermedi.. nerde hata yaptım? nasıl eskisi gibi olabilirim.
Bak aslında cevabı kendin vermişsin. Farkıdalık yaptı demişsin. Sen şu anda kendini bulma çabasındasın. Eski bildiklerin yeni öğrendiklerinde çok farklı, bunları kabullenmeye hazmetmeye çalışıyorsun. İnsanlar sana sıkıcı gelir bir dönem, gürültüye tahammül edemezsin. İnsanların çok basit ve gereksiz yaşam tarzları kaygıları olduğunu düşünürsün. Çünkü sen gerçeği peşindesin ona yaklaşıyorsun Yavaş yavaş kendini buluyorsun. Senin bunalım diye nitelendirdiğin aslında ulaşmak istediğin kendine giden yoldaki irili ufaklı engeller. Bazılarının üstünden atlarsın kolayca, bazılarının yanından geçerek sadece seyredersin, biraz yoruluncada küçük pürüzlü yolu gözünde çok büyütürsün. Ama sonuçta senin bakış açına bağlıdır. Yani gittiğin yol doğru yoldur. Bunalıma girmiyorsun kendine geliyorsun....
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla