Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2011, 12:31 AM   #18 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: ipekböceginin kelebeklesmesi

r.şanala göre yani kuantum sıçrama kitabında migren ağrılarının sebebleri şöyle yazıyor; Nedeni:Mükemmeliyetçilik yaptığını bir türlü yeterli bulamamak kendini içten içe sürekli eleştirmek
Çekirdek inanç: mükemmel ve benden beklenildiği gibi biri olamazsam güvende olmam
yeni kodlama: sevgili sürüngen beynim şimdi sana güvende olmak için gerekli ve yeni kararımı bildiiriyorum sevilmek ve takdir edilmek için mükemmel olmak zorunda değilim kendimi seviyorum ve olduğum halim zaten tam ve eksizdir ben sadece o anda yapabildiğimin en iyisini yaparım ve o işi yaparkende bunun keyfini çıkararım yaptığım iş beni değerli yada değersiz yapmaz başarılı veya başarısız yapmaz ben nasılsam zaten öyle iyiyimdir olduğum halim mükemmeldir işte beni güvende kılacak yeni düşüncem bu.. bu kararımı uygulamanı ve tüm hücrelerime iletmeni istiyorum ve şimdiden bana yaptığın yardımlar için teşekkür edeiyorum

sölerken kararlı bir ses tonu hatta gözleri kapatarak ve beynin ağrayan kısmını hayal ederek söylemek yayarlıdır.
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla