Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2011, 02:57 PM   #4 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: bu gün moralim çok bozuk

Alıntı:
zekihoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Depresif bir ruh haline girmemek için kendimi çok zorluyorum.Ben matematik öğretmeniyim yıllardır uğraştığım halde bir türlü hakettiğim yere gelemedim.Kendimi geliştirmek çalışmak çabalamakta sonucu değiştir(e)medi.Son bir yılda NLP koçluk hipnoz eğitimleri aldım yinede istediğim yerde değilim.
Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim...

merhabalar...yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ben de çoğu zaman sizinle aynı duyguları yaşamaktayım...ancak ben sizin gibi herhangi bir meslek sahibi değilim ve sizin aldığınız eğitimleri almadım..ancak kendi çapımda hergün kendimi geliştirmeye çalışan birisiyim...hatta bu konuda canını dişine takan birisiyim...o yüzden sizi çok iyi anlıyorum...

ama bir de şöyle düşünün..çoğu insan matematikte 4 işlemden başka birşey bilmezken hatta bazılarımız onu bile zor yaparken siz matematiği öğrenip başarılı olduğunuz gibi bir de bunun öğretmeni olmuşsunuz..öğretmenlik kutsal ve saygı duyulası bir meslektir...sanırım mükemmelliyetçi birisiniz ve başarılarınızı küçümsüyorsunuz...belki çevreden yeteri kadar onay alamadığınızdan ötürü bu duygulara kapılıyor olabilirsiniz...ama kendinizi en iyi değerlendirecek ve kendi başarınızı en iyi ölçecek olan kişi yine sizsiniz..diğer insanların bunu anlamasını beklemeyin..çünkü hiçbirimiz dünyaya eşit şartlarda gelmiyoruz..hepimizin doğduğu yetiştiği yer herşeyimiz farklı..o yüzden hayata hangi noktadan hangi şartlar altında başladığınızı sizden iyi kimse bilemez..başlangıç noktasından şu noktaya kadar epey uzun yol almış olabilirsiniz ama şartları daha iyi birşekilde hayata başlayan kişi bu noktaya daha ileriden başlamış olduğu için sizin başarılarınızın gerçek bir başarı olduğunu anlamayabilir..varsın anlamasın...yeter ki siz anlayın...

istediğim yerde değilim derken tam olarak neyi kastettiğinizi net olarak ifade etmemişsiniz...hayatınızın hangi alanında istediğiniz yerde olmadığınızı düşünüyorsunuz ? mesleki olarak mı ? maddi olarak mı ? özel hayat olarak mı ?

inanırmısınız..dün ben de bu bahsettiğiniz duyguların benzerini yaşıyordum ama buna çözüm bulabilmek için biraz düşünme içine girdim ve bazı sonuçlar çıkardım..düşünce yapımı değiştirmeye karar verdim...daha dün yazdığım o yazıyı görmek isterseniz linkini veriyim bir bakın....belki size de yardımcı olabilecek noktalar çıkar inşallah...bu konuda yanlız değilsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/793684-post44.html

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla