Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2011, 06:15 AM   #98 (permalink)
Turhan
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Arakadaşlar tecrübelerini burada paylaşırlarsa diğer arkadaşlarada fikir verir; Egzersizin 30. gününü yayınlıyorum.Devam etme kararlılığı gösteren herkesi tebrik ediyorum. Unutmayın en önemli şeylerden biri kararlı ve tutarlı olmak.

30. Gün : Kutlayın Eğlenin hayatın tadını çıkartın :
Muhteşem, Yaptınız ! karar verdiğiniz gibi 30 gün zihninizi yeniden yapılandırmak için çalıştınız. Bugün kendinizi kutlayın, taktir edin, yapabileceklerinizden zevk alın, ve harekete geçin.
30 günlük çalışmayı tamamladığınız ve bu süreçte başardıklarınız için kendinizi taktir edin bu önemli. Sıklıkla hayatımızda bir şeyi pozitif yönde değiştirdiğimizde, bunun hakkında iyi düşünmeyi ve kendimizi taktdir etmeyi unuturuz. Fakat başka şeylere bakmadan önce kendimizdeki uyanışı görmeli ve takdir etmeliyiz. Bu gün sadece kendiniz hakkında iyi şeyler düşünün. Tutarlı bir şekilde otuz günlük bir programa devam etmek günümüz oradan oraya sürüklenen toplumunda çok büyük bir beceridir.
Ayrıca şu da ifade edilmeli ki ; psikolojik evrim hayatın devam eden bir parçası. Umarım sizde zenginlik yolunda kendinizi şu kısacık bir aydan öncekinden çok daha yol almış çok daha başarılı hissediyorsunuzdur. Fakat eğer günlük hayatınıza uygulamaya devam etmezseniz bu hisler hayatınızı bir büyü gibi bir anda değiştirmeyecektir.
30 gün diyet yapıp hayatınızın kalanınında hep ideal kiloda kalmayı bekleyemezsiniz. 30 gün egzersiz yapıp hayatınızın sonuna kadar formda kalmayı bekleyemezsiniz. Pozitif düşüncelerde de böyledir. 30 gün egzersiz yapıp hayatınızın sonuna kadar sınırsız zenginliği tecrübe edemezsiniz. Bunun yerine gelişmeye ve öğrenmeye açık olarak olarak devam etmelisiniz. Günlük pozitif düşünme ve bolluk düşüncesi noktaları oluşturup günlük olarak bunlara devam etmelisiniz.
Zenginlik bilinci hayatınızda sizinde karşınıza çıkacaktır ve sadece 30 günlük programda değil. Bu nedenele tekrar gelerek bu programdaki bilgileri tazeleyeceğinizi umuyorum. Böylece tekrar pozitif hislerin gücünü zihnimize yerleştiririz. Zenginlik bilinci konusunda düzinelerce başka kitaplar da var. Beyin gücünüzün sırlarını öğrenmeyi alışkanlık haline getirin, arzularınızı nasıl zahmetsizce otomatik olarak hayatınıza çektiğinizi göreceksiniz. En önemlisi eğlenin ve hayatınızın tadını çıkartın bu hep pozitif olmanıza yardım eder.
Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
BEYNİMİ SÜREKLİ BOLLUK VE ZENGİNLİK DÜŞÜNCELERİ İLE DOLDURACAĞIM. ÖĞRENMEYİ GÜNLÜK TECRÜBELERİMDEN BİRİ HALİNE GETİRECEĞİM. HAYAL ETTİĞİM HAYATI ZAHMETSİZCE YARATACAĞIM VE TECRÜBELERİME HEP ŞÜKRAN DUYACAĞIM. SEVİNÇLE YAŞAYACAĞIM.
Günün Egzersizi :Kendinizi ödüllendirin. Herhangi bir şekilde sizin için özel birşeyler yapın, kendinizi tebrik edin ve ekonomik özgürlük yolundaki kritik ilk aşamayı tamamladığınız için mutlu olun. Gidi eğlenin ve hayatın tadını çıkarın,

Günün Sözü : Durmadığınız sürece ne kadar yavaş gittiğiniz önemli değildir.

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla