Cevap: Zafer yolcusu'nun günlüğü:) Bugün her pazartesi öncesi yeniden düşünme günüm.Kendimi güncellemem gerekiyor.Aldığım karar şöyle.Bir öğrenci olarak eski eğitim alışkanlıklarından kurttulmak ve planlı çalışmayı ve organizasyon yapmayı bir davranış haline getirmek.Hani diyordum yaaa topluma uyup standart oluyoruz diye.Buda aynen öyle.Ezbere eğitimi bize aşılamışlar.Maçın 90dksında faaliyete geçiyoruz.Peki biz robotmuyuz neden böyle yapalım.Biz aklı fikri hür insanlar olmalıyız.Telkinleride yaklaşık 1 aydır dinliyorum.İÇİmdeki beni ortaya çıkardı.Çeşitli sistemler kurarak daha fazla dinleyeceğim.Ben kendimde hep mücadele eden bir ruh görüyorum.İçimdeki ruhh hadi ne duruyorsun faaliyete geç diyor.Gördüğüm ikinci şey ise kendimi seviyorum ama sevgimi başkasına bağlıyorum.Yani bu bir dolaylı sevgi.Öle bişey olmuşki biri beni severse ben kendimi sevecekmişim gibi.Bu durum ortadan kalktı.Kendimizi bol bol sevmeliyiz çünkü bu hayat bizim ve üzülende mutlu olanda biz olacağız.Hee birde teppkilerden bahsediliyor ya sitede insanlara saygımdan susuyordum bişey demek istemiyordum.Arkadaşlarımla önemli bir konuda sohbet ederken bir bayan arkadaşımın kulak misafiri olup saygısızca hareketlerine verdiğim usturuplu cevapla dona kalması herkesi şaşırtmıştır.Bundan önceki bi sürü şeyde var tabi :DSEn böyle değildin sende güzel değişmeler var diyenler oldu :) HAYATA GÜLÜMSE BÜTÜN GÜÇ SENDE :) :) :) |