15-09-2008, 04:43 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Tüm Tanıdıklarınızın Gerçek Aura Renklerini Anlayın mor rengin en uyumlu hallleri..
bereket..
en sevdiğim ve en güçlü gördüğüm doğal taşım olan.. evimde de kocaman yer alan ametistimin rengi..
ilahi olana yakınlık olduğuna inandığımdan yatağımın başucu ve günü onun rengi ile başlamak adına yatak o. tüllerimin rengi..
takı ve dekorasyonda vazgeçilmez rengim..
giyimde hemen hemen hiç tercih etmem.. bu güne kadar en fazla 2-3 tane mor kıyafetim olmuştur..
dekorasyonda sevmeme rağmen giyimde itici gelir..
sadece kendi adıma değil başkalraının üzerinde de çok hoş bir kıyafet olmasına rağmen bütüne yayıldığında gözüme hoş gelmez..
evet küçük bir çocukken biraz çekingendim. tuhaf buluyorlarmıydı bilmiyorum hiç söylenmedi ya da sormadım..
ilkokuldan sonra talebim olmadığı halde liderlik vasfında ki bir çok görev beni buldu.. halada öyle oluyor
derslerimde ortakulda çok başarılı lisede sadece başarılı sayılabilecek öğrenciler arasındaydım..
çoğu zaman oldu dönem dönemde olmaya devam ediyor..
çok severdim.. halada severim... üstüne oturup bir sürü çizgi film seyrettiğim gibi
sinemada buz devrine tek başına giden yetişkin olarak sinema salonunda annelerin sapık bu galiba bakışlarına maruz kalmışlığım da vardır..
yok feminist sayılmam hatta son yıllarda erkeklerin kadınlar tarafından yer yer daha çok suistimal edildiğini farekettiğim durumlarla karşılaştım..
bana göre aslolan ikside bir birbirini tamamlayan en nadide parçalar ama çoğu kişi bu birleşmenin ruhsal düzeyde bu kadar harika olduğunun farkında değil..
sonuçta erkek egemen bir toplumda yaşayıp böyle bir kültür ile büyüdüğümüz içinde en çok ezilenin kadınlar olduğunu görüyoruz..
ben kendimi çok kadınsı görmem ama şimdiye kadar olan arkadaşlarımın hepsi beni öyle görmüşlerdir..
beni forumda erkek zannedenlerin haricinde pek erkeksi bir yönüm olmadığını düşünüyorum..
sanat yeteneğim var mı bilmiyorum.. çünkü hiç bu ilgimi değerlendirebileceğim alanlarım olmadı..
evimdeki mandala boyama çalışmalarımı .. kendi kendime yazdığım yazıları ve son günlerde 4 yerden aldığım kitap yazmalısın yorumlarını bu görüşüme dahil etmiyorum
30 yaşındayım.. 7 yılı aşkın bir süredir evliyim..
sevgiler..
(yordum seni bu kadar uzun olacağını düşünmemiştim.. teşekkür ederim.. )
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |