Cevap: Geri döndüm! :) En sonunda kendime yüklene yüklene hasta da oldum, her gün sayfalarca yazı yazıyorum, sanırım her gün aynı şeyi farklı sözcüklerle yazıyorum, bıkmadan usanmadan kendimi ikna ediyorum her gün, ilişkimin bitmesinin benim için en doğrusu olduğuna, gelecekte daha güzel şeyler yaşayacağıma, herşeyin daha iyi olacağına... kendimi yalnız hissetmemem gerektiğini, mutlu olmanın içten gelen bir şey olduğunu, başkalarında aramakla bulunmadığını, tek yapmam gerekenin kendi maneviyatıma yatırım yapmak olduğunu, güçlenmek, deneyimlerimle gelişmek olduğunu hatırlatıyorum kendime.
Ama nerdeee yok yok yok olmuyo! Telkinleri hiç dinlemediğim kadar fazla dinliyorum, kendime özen göstermeye çalışıyorum süsleniyorum püsleniyorum güzel güzel giyiniyorum, sosyal ortamların birinden çıkıp diğerine giriyorum yorgunluktan bitap düşüyorum gene de olmuyo! istediğim bu değil...
yeniden sevmek ve sevilmek istiyorum... kendimi boş yere çırpınıp duran bi zavallı gibi hissediyorum... çırpınmıyım akışına bırakıyım diyorum... onu da yapamıyorum... bilmiyorum ben neden böyle oldum... :S |