Arkadaşlar yazmayım yazmayım dedim ama artık dayanacak gücüm yok sizden başkada akıl danışacak kimsem yok....Ben bir süredir çok güzel değişimler yaşıyorum günlüğümdede yazıyorum farkındalığımda arttı çok şükür elimden geldiğince şükrediyorum, herkese iyi davranıyor herkesin yardımına koşuyorum sürekli olumlu düşünüp dualar ediyorum her gece tam herşey mükemmel gidiyo derken patttt babam olacak iğrenç yaratık yüzünden herşey alt üst oluyo ona yazıda bile " babam" diye hitap etmekten nefret ediyorum halbuki günlüğüme ne güzel değişimler yazmıştım herşey ne güzeldi....ya inanmayacaksınız bana belki ama bu adam dünyanın en kötü en merhametsiz en iğrenç adamı ya hayatımdan çıksın artık ya yakamızı bıraksın...ne yapacağımı şaşırdım daha geçen gün bi arkadaşıma özel mesajdan sabret bak ben nelere dayanıyorum dedim ama bu gece artık bardak taştı...bana bi yol gösterin ne olur....gerçekten dayanılma noktasını geçtim...ondan öyle nefret ediyorumki ölmesini istiyorum yoruyo bu nefret beni...bıktım artık hergün düşünmekten bugün başımıza ne gelecek diye korkmaktan....resmen haybeye yaşıyorum ya başımıza bugün bişey gelirse bugün ne yapacak nasıl bir zarar verecek diye ben hayatımda bu kadar nefret dolu bakan bu kadar merhametsiz bir insan daha tanımadım tanımamda...ya benim ne suçum vardıda böle pislik bi adamın kızı oldum çekilecek çilem ne zaman bitecek benim...hayatım boyunca kimseye zarar vermedimki ben...neden bu adam benim babam....başkalarına bakıyorum kızlarının üstüne titriyo....imreniyorum....gerçekten boğuluyorum artık...hele bu geceden sonra artık ölsemde kurtulsam diyorum....
hayatımda bu pislik var oldukça ben hiç bir şey yapamayacağım....kaç günlük emeklerim yarattığım mucizeler günlüğüme yazdığım güzellikler hep gitti bu yazı ile ama dayanamıyorum artık birileri sesimi duysun bana yardım etsin istiyorum....öyle şeyler yapıyoki onu affetmek falanda imkansız insan değilki....gerçekten değil....abartmıyorum ya...2 gün yaşayın beraber ne dediğimi anlarsınız....Bu gece gene Rabbime yalvaracağım bizi kurtarsın diye artık cevap verir umarım....ve siz değerli dostlarımdan bana yol göstermenizi rica ediyorum ve umuyorum