Cevap: bu büyük nefretten kurtulmak istiyorum Arkaadaşlar çok teşekkür ediyorum güzzel yorumlarınız için....teoman buarada ben bişeye kızmadım haberin olsun :) herneyse zaten böyle bir konu paylaştığım için yeterince utanıyorum zor açtım forumu valla acaba ne yazdılar diye öyle çok korktumki, keşke yazmasaydım dedim ama sizden başka kimsem yok akıl isteyeceğim genede öyle güzel yazmışsınız ki çok saolun herneyse benim en çok üzüldüğüm şey okadar şey başardım günlüğümde zaferlerimi paylaştım herşey çok güzel gidiyodu ama hep bişey çıkıyo biliyorum hayatta herşey 1o numara olacak değil ama ben daha geçen hafta büyük bi kararlılıkla forumdaki başka bi arkadaşa ailesinden şikayet ediyodu oda, nasihat verdim bak ben dayanıyorum geenede şükrediyorum dedim ama dün gece ben de dayanamadım artık....neyse battı balık yan gider madem rezil oldum olacağım kadar anlatayım neler yaptığını, bikere ortada hiçbi sebeb yokken sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet görüyoruz her gün ama her gün şimdiye kadar dayanıyodum odama kapanıp foruma yazıyor kendi kendimi sakinleştirip küçük mucizelerimle mutlu oluyodum ama yeter artık, annem boşanmamakta kararlı çünkü korkuyor anneme senin peşini bırakmam demiş,ancak ölürsen kurtulursun demiş ayrıca babam avukat ve biz küçük bi yerde yaşıyoruz tüm baroyu tanıyor annem kaç avukat gezmiş zamanında ama hiçbiri boşamamış akılları sıra yuvaları yıkılmasın hesabı....yani daha fazla detay vermek istemiyorum zaten yeterince açık olmuştur....her akşam eve bu gece ne için küfür dinleycez veya dayak yiyecez diye geliyorum.....hayatımda güzel değişikler oldu ama 2 yıldır evden kıprıdayamadım annemle o canavarı bırakıp gidemem o yüzden bende eve çakıldım kaldım hayallerim bir bir gerçekleşiyo ama peşlerinden gidemiyorumki eve çakıldım işte....yahu kaç tane insan evladı gece herkes uyuduktan sonra cocuğunu ve karısını uykusunun ortasında uyandırıp tekmeler ya???? daha fazla anlatmama gerek yok sanırım.....sizleri çok ama çok seviyorum lütfen bana yardımcı olun annemde korkusundan bişey yapmıyo tek başıma ben aşmalıyım bu konuyu şimdiden herkese çok teşekkür ediyorummmmmmm |