Cevap: bu büyük nefretten kurtulmak istiyorum özür dilerim ama ben teomana katılmıyorum.. o kadar kolay değil bence.. sonrasında ne olcak.. günümüzde kadına yönelik şiddet bile yeterli cezayı almıyorken.. sevgili house gerçekteen çok zor zamanlar geçirdiğini anlıyorum biliyorum.. senin kadar zor olmasa da ben de kendi içimde bana göre zor ve dayanılmaz bir hal alan baba sorunuyla baş başayım.. ama yazdıklarını okuyunca halime şükrettiim şöyle söylemem gerekirse bencee babanın bu durumunu kabul et şikayer etme böyle şikayetçi oldukça daha çok enerji yüklüyoruz ve bu işin içinden çıkamıyoruz.. vee bu nefretten kurtulmak istiyorsan kesinlikle eft öneririim sana.. evet baban yine belki aynı kalıcak ama sen artık etkilenmeyeceksin.. ve dün öğrendim ki bu hoponopono çalışması ile karşımızdaki kişileri iyileştirebiliyoruz.. bu çalışmanın nasıl olduğunu da zero limit kitabında bulabilrisin.. bu kitabı okumadım sadece bir forumda gördüm konuyu ve gerçekten deneyimlerini anlatan kişiler bunun ne kadar etkili olduğunu yazmışlar.. kendi içindeki o duyguyu iyileştiriyorsun.. bu sitede de eminim vardı biraz araştırırsan bulursun bence de.. : ) lütfeen babanın enerjisinin seni etkilemesine izin verme vee şikayet et bu deneyimi kabul ediyorum de.. sonuçtaa ailemiz bizim en büyük öğreticilerimiz.. ne öğrenmen gerektiğini sorgula.. neyi hala öğrenemediğini ya da.. lütfen çalışmalarından vazgeçme ve bu uzun bir süreç ve bence sonu olmayan bir süreç yani ne kadar yol katedersen senin yararına ama tamam bitti bir nooktası yok.. mutlu kal.. kendine iyi bak..
__________________ - Sence ben aklımı mı kaçırdım?
- Korkarım öyle. Delirmişsin, üşütmüşsün, keçileri kaçırmışsın.
Ama sana bir sır vereyim bak: İyi insanların hepsi öyledir : )
Alice in Wonderland |