Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2011, 01:33 AM   #103 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu egzersizleri yapıpda zengin olan varmı?
en azından zenginlik olmasa bile maddi durumunda son günlerde artış hisseden?
teomancım ben bu eğitimi günlük olarak facebookta da yayınlamaya başladım..

daha 13 gün olmasına rağmen onlarca kişiden güzel haberler geliyor.. bunlardan iki tanesi net kazançlarının arttığını söylüyorlar..

buradaki egzersizler çok güzel, ilave olarak tezahür sanatı da hedef belirleme ve olumlama nın incelediklerini verdiğini için birleştirerek gitmek faydalı olabilir bu konulara aşina olmayanlar için.. en azından ben bana gelen soruları bu şekilde rahat cevaplandırdım..

bu çeviri ve harika katkıları için Turhan Bey'e tekrar teşekkür ederim..

pek çok insanın mutlulukla yaydığı pozitif enerji dilerim senin de hayatında en kısa sürede arzuladığın hedefleri gerçekleştirmene kolaylık sağlar sevgili Turhan...

hepinizden her daim güzel haberler almak dileklerimle..

sevgiler..