Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2011, 11:15 AM   #268 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canımmmmm nasıl da bildin az evvel son yudumumu aldım kahveden , çokta güzel olmuştu . Hemen iç sen de için , yüreğin ısınsın ...
Seni görmeyi ben de çok seviyorum ,sizle muhabbet içimi açıyor , kendime geliyorum.
Havalardan sanırım benim de hiç çalışasım yok , seni Ankara sahalarına davet ediyorum eee ne de olsa şeker cadı da ben de buradayım , 2 ye karşı 1 kaldın , senin buaralara gelmen daha uygun , ha ne dersin?

O da olacak canım, o da olacak..

Siz şu kari tipi, soğuk hava ve benzeri, bende sürekli titreme hissi uyandıran hava olaylarını gönderin... Güzzel bir güneş açsın... Hemmen oradayım... Ankara'yı bir ilkbaharda bir de sonbaharda severim...

Geleceğim kızlar, söz geleceğim....

Kahvem de geldi bu arada... Köpük köpük...
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla