22-03-2011, 11:00 PM
|
#62 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı: jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı
Zerynthia merhaba Atakan Bey'i aradım kaydımı aldı inşallah yaptırıcam çekirdek inanç çalışmasını telefona Abdullah Bey çıktı ama ne bileyim biraz soğuk geldi konuşması bana.Halbuki ben bu işle uğraşan bi insanın ses tonunun hem de onunla çalışma yapmak isteyen bi insana daha sıcak yaklaşmasını beklerdim ben böyle heyecanlı heyecanlı aradım böyle biraz ilgisiz bir ses tonuyla karşılaşınca biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu ama bakalım inşallah faydası olur çok merak ediyorum.Bugün de Cem tv de yaşam Mimarı'nı izleyeceğim Abdullah bey'i daha önceden izlemiştim yine yaşam mimarında ama Atakan Bey'i ilk göreceğim.İnşallah vınnım doğru düzgün çekerse tabiii | Sevgili jaimemiamor,
İlgisiz olduğunu nereden çıkardın ki? Sana öyle gelmiş bence. Çok şaşırdım böyle düşünmene... Bu aralar çok yoğunlar. Üstelik daha yeni döndüler İstanbul'a. Yorgun olabilir belki ama ilgisiz biri değildir. Orada gereksiz olarak kişisel algılamışsın sanırım. Kendisine söyleseydin daha iyi olurdu. Ancak randevu almışsın. Uzunca konuştuğunuz zaman ilgisinin görüştüğü kişide olduğunu anlarsın. Yine aynı şekilde düşünürsen bir daha görüşmemeyi tercih edebilirsin.
Sevgiler. |
| |