Alıntı:
Viper123 Nickli Üyeden Alıntı
hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz. |
:) Sevgili Viper123 kaygılanmakta haklısın diyecem demeye çalıştım diyemedim yahuuu :) içeriği zaten okuyacaksın, senden gizli kelimeler, bilinçaltı kayuırları falan istenmiyor. eğer günde yarım sayfa okuyarak beynini yıkayabiilirsem burada satır arlarında da yapabilirdim.
Ama bir konuda haklısın medya devamlı beynimizi yıkamaya olaylara kendi istedikleri yönden bakmamıza çalışıyor.
Mesela Libyada ayaklanmalarda insanlar öldü diye müdahale edildi müdahale sırasında arıza nedeniyle düşen pilotlara doğru yürüyen sivil kalabalığa pilota ulaşmasınlar diye 200 kg bomba atıldı kaç ölü var bilen yok ama pek çok medya kuruluşu sadece pilotların kurtarıldığını yazdı.
Neyse sadece okuyacaksın içeriği okuyunca göreceksin egzersizi yapıp yapmamakta içeriğe göre sana kalmış ama hiçö bir siyasi mesaj taşımıyor.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim.