Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2011, 01:28 AM   #16 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Neler Yaşamışım...

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yine önem veriyorum, insanları dinliyorum, soruyorum, fikir istiyorum ama cevabımı da veriyorum. Burada kabalaşmaya, hakaret etmeye ya da çok şiddetli tepkiler vermeye gerek yok. Öyle bir laf söylüyorsun ki ne kendini küçültüyorsun, ezdiriyorsun, ne de karşındakini yüceltiyorsun. İşte o zaman karşındaki insanlar senden üstün olmadıklarını anlıyorlar. Sır da burada. Ben bu konuda usta değilim hep karşımdakileri yücelttiğim için ancak bu da kendimize verdiğimiz değerle bağlantılı... Özgüvenle, korkuyla, Ben'e olan sevgi ve saygı ile alakalı... Sanırım gitgide daha fazla önemsiyorum kendimi ve o dengeyi yakalıyorum yavaş yavaş.

Kendini o kadar güzel anlatmışsın ki;özellikle yukardaki paragrafa bayıldım:)Beni anlattığın için ve ruhuma dokunduğun için teşekkürler...