Ynt: Rüya Tabirleri size yakın zamanda gördüğüm bi rüyayı anlatayım bizim burada boş bi arazi var o arazide çok eski çağlarda yaşıyoduk.ben ok yay ve mızrak gibi şeyler yapmıştım bizim kabile 3-5 kişiydi bize yakın biyerde karşımızda başka bi kabile daha vardı onlar yüksek bişiler yapmaya çalışıolardı ağaç dallarıyla ve sarmaşıklarla bizim kabilenin başı bendim kabilemi topladım ve onlara saldırıya geçtik yağmaladık yıktık öldürdük bazıları kurtuldu.bi süre sonra da onların yanına atlı takım elbiseli kılıçlı askerler geldi.bize doğru saldırışa geçtile bizim sayımız az olduğundan geri kaçmaya başladık kaçarken bide baktık ki karşımıza okuçular çıktı.bizi sardılar biz adamları kesmeye biçmeye başladık onlarda bizi yaralıyorlardı.ve aralarında en uzun boylu bendim başımın dört bi yanına dört tane ok saplandı ölü numarası yaptım ve askerler gidince kalktım bizim kabile yok olmuştu.sonra geçiş gibi bişi oldu hasteaneye gittim randevu aldım doktor randevu günü başımdan ameliyatla okları çıkardı ve ben iyileştim.burada bi geçiş daha oldu.hava karanlık ve benimle birlikte 5-6 kişi vardı.biz yuvarlak bi şekilde oturuoduk ortamızda da ateş vardı.karşıdan demir maskeli çöl bedevilerinin giydiğine benzer elbisesi vardı.bize bişiler anlattı.ne dediğini hatırlamıyorum.sonra aramızdan birisi kalktı elindeki kılıçla demir maskeli adamın kafasını bir anda kesti.etrafımızı bulutlar kapladı hava soğumaya başladı.aramızdan birisi dondu buz kesildi.herkes yavaş yavaş donmaya başladı.farklı şekillerde dondu herkes bende bari dua eder gibi donayım dedim.açtım ellerimi ve dondum.aradan sanki asırlar geçti ve şimdiki zamana geldik.kızlı erkekli bi grup geldi yanımıza etrafımız çiçeklerle kaplıydı.buzlar yavaşça erimeye başladı ve biz canlandık o kızlı erkekli grup gri pantolon ve beyaz gömlekliydiler.yani öğrencilerdi.onlarla tanıştık başımızdan geçenleri anlattık ve ben bi kızı biyerden aşağıya ittim. ve rüyam burada bitti.uyandım ve anneme anlattım o da beni dikkatle dinledi ama bizim sülalede rüya yorumu yapılmadığı için annem bişi demedi.sadece hikaye gibi dinledi ve bu rüyanın tabirini rica ediyorum sizlerden iyi veya kötü lütfen söyleyin bana...
__________________ <br />HAYATTA;YA TOZU DUMANA KATARSIN YA DA TOZU DUMANI YUTARSIN!!! <br />Y.O.K. = Yalnız Olma Korkusu Y.O.K. |