Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2011, 11:22 AM   #53 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

merhaba sevgili günlük..2 gündür eft yapmama rağmen bugün çok sinirli kalktım ve birilerine karşı içimde tuttuğum siniri onlara karşı boşaltıverdim..

bugün beni en çok üzen ve sinirlendiren durumların listesini çıkaracağım ve o konularda eft yapacağım...
beni en çok sinirlendiren şeylerin başında yoksayılmak olduğunu anladım günlük..beni yoksayılmak adam yerine konmamak ve sanki duvara karşı konuşuyormuşum hissi veren ve karşıdan cevap gelmediği durumlar kadar başka birşey çıldırtamıyor...bugünkü sinirimin sebebi de o zaten

en sinirlendiğim şeyler

- yoksayılmak, adam yerine konmamak
- çocuk muamelesi görmek, karşımdakinin beni kendinden aşağı gördüğünü hissettirmesi

- karşı cins tarafından beğenilmemek tercih edilmemek
- görünüş veya fiziksel kusurlarımın yüzüme sözle ifade edilmesi..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla