Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2011, 10:09 PM   #5 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim?

Alıntı:
sumerolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk doğan bebeklerde arı bir bilinçaltı olur ya. Ben öyle arı bir bilinçaltına sahip olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekir? Çünkü bilinçaltı temizlendimi her bir sorun kolayca çözülebileceğine inanıyorum. Örneğin bana bilinçaltının gelişim aşamasında ne olmuş olabilir azcık çok çok azcık bir kekemeliği nasıl öğrenmiş olabilirim, konuşurken anlatım bozukluğu neden yapıyorum, neden heyacanlanıyorum?

Benim babamda olduğu için mi acaba bendede var bu olanlar. Yoksa sonradan mı edindim. Mesela bende çok az saplantıda var ben ne yaşamış olabilirim. Saplantı neden yapar bir insan.

merhaba hoşgeldin..öncelkle bilinç altındaki tıkanıkllıklara pislik dememekle başlıyalım ne dersin.ilk doğan bilinç altı annenin toplumun izlerini taşır. biz yaşarız iyi kötü deneyimler ediniriz. doğru yanlış bilgiler..bunlarla bilinç altımızı doldururuz.bunların bir çoğu yanlış olaiblir ama pislik değil haytımızdan bize kalanlardır.deneyimelerimizin sonucudur..eee.. sen neye pislik demiş oluyorsun.deneyimlerine..oysa değişim kendini geçmişini sevmenle başlar..ve kendini bağışlamanla..

bilinç altındaki blokajlardan kurtulmak insanların yaşadıklar kısır döngülerden kurtarır.senin için yaşanan kısır döngü ne.

ertelemden ego suçluluk kendine güven dinlmeni öneririm.bunlar sosyalleşmeni kendi değerini bilmeni sağlayabilir. kaygılanmazsan anlaşılamama kaygısı taşımazsan belkide böyle bir sorunun kalmayacak.

bilinç altı temizliği için ilgili konuyu okuyup Adullah beyden yardım alabilirsin. sevgiler ..başarı hikayelerini bekliyoruz..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla