Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2011, 12:24 AM   #78 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

İyi geceler günlüğüm,

Sadece 4 gecedir yatmadan önce 15 dakika meditasyon yapıyorum ve kendimi harika hissediyorum. 2 gündür üstüste insanlardan ne kadar güzel göründüğüme dair iltifatlar alıyorum, normalde girmeye çekineceğim ortamlara kendime güvenle giriyorum, insanlarla her türlü sohbeti ediyorum ve olduğum her yerde fark ediliyorum, "buradayım" diyorum resmen! =)

Hayatımda bir yenilik oldu mu, hayır, sınav dönemimdeyim elimden geldiği kadar ders çalışmaya çalışıyorum, son iki sınavım çok iyi geçti nazar değmesin önümde iki sınav daha var onları da aynı şekilde vereyim...

Yeni ve özel birisiyle tanıştım mı, hayır...

Yani kısacası bir mucize oldu mu, henüz değil!

Ama artık bu benim umrumda da değil!

Kendimi iyi hissediyo muyum evet, yaşamak için gücüm var mı evet, geleceğime ve kendime güvenim var mı evet! =))

Yeni doğmuş bir bebek gibiyim, bugün ilk defa eski erkek arkadaşımla fotoğraflarımıza kalbim acımadan baktım, onları da sevdim, anılarım olarak, benden, zamanımdan, kalbimden bir parça olarak saf bir şekilde, özlemini de çekmeden, olduğu haliyle kabul ederek sevdim.

Şimdi yatmadan önce meditasyon zamanııı =)))
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla