Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2011, 08:55 AM   #169 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Nasıl Dinleyebilirim?

Alıntı:
step Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba ben de forumda yeniyim ve herseye yeni baslayacagim. 17 sayfayi okudum fakat neden hicbirsey anlamadigim gibi bir de karmakarisik oldum bilmiyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim. Oncelikle;
1- Sucluluk
2- Ego (guven) ile baslanilmasi gerektigini okudum fakat listeyi arastirdigimda "ego-guven-guclendirici-sanat-muzigi" ya da "ego-guven-guclendiri-klasik-muzikli" baslikli muzikleri buldum. Bahsi gecenler bunlar mi oluyor? Ayrica baska bir bolumde ise muzik secenekleri vardi once muzigi secip sonra metin olan (telkin) bolumu seciyoruz sanirim. Bunlar sanirim alternatifler oluyor. Bazi bolumlerde tur ve metin hazir sekilde bazi yerde ise tercihe gore kombine() bizlere birakilan bir durum sanirim.
Bu arada sucluluk ve ego listeleme yapildiginda dinleme suresi hala 8-10 saat mi olacak. O zaman her telkini gunde 4-5 saat dinlemis olacagiz.
Cok karisik oldu sorularim biliyorum ama gordugunuz gibi karmakarisik oldugum ortada.
Tum emegi gecenlere simdiden tesekkur ederim
Yanımıza hoşgeldiniz.

Farklı müzik türleri üyelerimizin dilediklerini tercih edip dinlemesi için koyulmuştur. Ego güven güçlendirici adı altındaki sanat versiyonu da, doğa versiyonu da, ney versiyonu da aynı metin okunarak hazırlanmıştır. Tek farkı kullanılan müzik. Burada kafanız gereksiz yere karışmış.

Yine telkin metinlerini kendiniz seçmiyorsunuz. Metin aynı zaten. Ego güven güçlendirici metni her versiyonunda aynıdır az önce dediğim gibi. Yaptığınız seçim yalnızca dinlediğiniz telkin (suçluluk, ego, sosyal fobi, ya da özel telkinler vs. gibi) ve müzik türünde oluyor. Bu sorunuz ilkinin aynısı aslında.

Günlük telkinlerin dinlenme süresi 8-10 saattir. Listenizde 10 telkin de olsa 2 telkin de olsa bu böyle. Aldığınız telkinleri bilinçaltınızın işlemesi için ona zaman tanımanız gerekiyor. O nedenle gün içerisinde daha fazla dinlenilmesini önermiyoruz. Bu da yine çok yanıtlanan bir soruydu.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla