Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2011, 03:43 PM   #107 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

Alıntı:
lade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba.telkinlere başlayalı 2 hafta oluyor.henüz etkisini hissetmedim.yeni telkinleri eklemenin zamanı gelidi.sosyal fobim ve depresyon var.topluluk karşısında konuşma,sosyallik artırıcı,sosyal fobi,kendine güven,depresyon dünde kaldı,başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini eklemek istiyorum.hepsini ekleyeyim mi yoksa şimdilik sadece bir kaçını mı ekleyeyim.suçluluğu artık çıkarmalımıyım mı.ayrıca ben geceleri uyuyamıyorum.gündüzleride çok geç uyanıyorum.bunun içinde bir telkin var mı.son olarak telkin sayısı arttıkça dinleme süreside artmalı mı.iyi günler....
Hepsini birden eklemeyin listenize. Ego ve suçluluk telkinleri şimdilik sabit dursun. Önceliğinizi belirleyerek şimdilik en fazla 2 telkin eklemenizi öneririm. Erken uyanma ve zinde uyanma telkinleri de ücretsiz telkinlerdendir. Temin ederek dinleyebilirsiniz. Kısa ve çabuk etki eden nitelikte olduğu için listenizde ekstra bulundurabilirsiniz.

Telkin sayısının artışıyla dinleme süresi de artmamaktadır. Günlük en fazla 8-10 saat dinlenilmesi önerilmektedir. Burada listenizde bulundurduğunuz telkin sayısının önemi yoktur.

Sevgiler.