Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2011, 10:15 PM   #356 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

gunluklerın alasıı
en şaşalısı en kalitelisii

hala alışmadım çok zorlu süreçteyimm .akşamları hep aglıorumm canım aglamak istiyo deyip aglıorumm evett böel olmaz farkındayım ama elimden başkası gelmiooo gelmioo.
farkındayım hepp olumsuz şeyler sölüyorumm ama offffff..

hayal kuramıorum herkesin sölediği canımı yakıoo her söleneni dikkate alıorum olmaz böle farkındayım çözüm isee hiç birini uyamıorumm ne olcak gunluğum bölee nasıl eskisi gibii sırıtan kızz olcam

..çevremdekilerin yaşı çok buyukk bu durumu sevmiorum ev arkadaşımda zatenn allahlıkkk .hep yatıoo akşamları eve gelmek istemiorummm sıkıldımm artık burda bu evden bu şehirdennn isyanlardayım

.................................................. ........

ewet başka yerlere gidicezz ama nezamn bılmıorumm hala belli değil o konudada her kafadan sesler çıkıooooo
sıkıldım butun bunlardann kulaklarımı tıkamayı öğrenemdimm napabılırım die bunu düşünmek zorundayım seninlede fazla zamn geçiremiorum ..

annemle konuşurken her akşam aglıorumm .
sevdiğim insanı yanımda istiyorumm onun destegıne ailemin yanımda olmasına ihtiyacım varrr.
ewett allaha şükürki hepside hayattaaa .hepp ailemin yaşadığı şehire gitmek istiorummm ama 6 saat sürüoo ben sık sık sık gitmek isatiyorummm buda imkansızzzz işteee offffffffffffff

daralıorum burdaki insanlar bana göredeğil gözlerden kötülük fışkırıoo ve ben gucsuz aciz olmak istemiorumm .
kendi ayaklarım üstünde durayım derken ruhumdan oldum yahuuuu bu benim istediğim hayat değildikiiii

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla