Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2011, 10:53 PM   #6 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Atakan bey ve Abdullah bey

Alıntı:
xyzizmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben (ego ,suçluluk ve sosyallik arttırıcı )telkinleri bir süredir dinliyorum ve çok faydasını gördüm... 9 yaşında bir çocuğum var onada dinletmek istiyorum ama başının ağrıdığını söylüyor ne yapmalıyım uykuda dinletebilirmiyim ve kaç saat dinletmeliyim ?? eşimde sizden kendi adına düzenlenmiş cd aldı gece uyurken dinliyor bende dinlemiş oluyorum bir sorun olurmu kulaklıklamı dinlemeli ?
Merhaba
Suçluluk ego telkinlerini cocuklarda dinleyebilir.Sadece kilo verme sigara birakma gibi telkinleri cocukların dinlemesini onermiyoruz.

Telkinleri uykuda dinleyebilirsiniz.Günlük dinleme süresi ortalama 8 saattir.
Eşinizin aldığı telkin isme özeldir ancak sizde de etkileri olur.Eğer size de uygun bir konu ise dinleyebilirsiniz.
Telkinleri kulaklikla dinlemek şart değildir.Hatta hoparlorle dinlemek daha iyidir.
Ancak mecburi durumlarda kulaklikla dinlenir.Telkin konusu dinleyen kişilerden birisine uygun değilse ve diğer kişi ayni odada ise kulaklikla dinlenmeli..
Bolluk telkini isme özel bile olsa odada ayni kişiler tarafindan dinlenebilir.
Ancak çekirdek inanç çalışması sırasında yaptiğimiz kadin kimliği telkinini sadece kişinin kendisi dinlemesi gerekir.
Atalardan özgürleşme ortak dinlenebilir.Ancak eril enerji telkini de özeldir ve kulaklikla dinlenmesi gerekir.

Forumumuzun süper modu Hazal'a ayrıca teşekkürler.Zaman zaman soruları yanitlayamadiğimizda tüm sorulara yanit veriyor.Forumda en çok emeği geçen yöneticimizdir.

Eğer acil sorularınız varsa 05395596422 den bana ulaşabilirsiniz.Telefonum sürekli aciktir.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla