Cevap: Yabancıyım ben, insanlara yabancıyım. Sevgili Meursault daha yaşın o kadar gençki, resmen hayatının baharındasın....yüzlerce insan 40'na hatta 50'sine geldiğinde hayatını değiştirmek yıllardır barındırdığı olumsuz kayıtlardan azimle kurtulmaya çalışıyor sen daha böyle gencecikken neden böyle olumsuzsun keşke bende senin yaşlarındayken kişisel gelişimle ve bu siteyle tanışsaydım seni temin ederim doğru yerdesin gerçekten hayatın değişicek ama önce herşeye olan kaybettiğin inancını pekiştirmen lazım, arkadaşa çevren sana kötü davranıyosa ya da seni sevmiyolar git dercesine bakıyolarsa inanki burda sorun sende yani sakın yanlış anlama seni asla suçlamıyorum ama sende zamanla öğreneceksinki karşımızdaki insanlar bizim aynamızdırlar biz ne düşünür ne hissedersek onlar bize karşılık verir sen daha baştan istenmeyeceğini düşünürsen kimse seni istemez ama kendini sevmeye başla, pozitif düşünmeye başla bak hayatın gül bahçesine dönecek ve gitgide sen nasihat eder olacaksın çevrene inan bana, sana tavsiye edilen telkinleri dinle yılmadan....insanlar inanç güçleri ile kanserden bile kurtuluoyorlar...buarada yaşadığın yerde mutlaka belediyenin veya yerel bir kurumun ücretsiz kurulan bir tiyatro topluluğu muhakkak vardır onlara katıl hem güvenin ve arkadaş çevren artar ayrıca devlet konservatuarlarının harçları oldukça uygun sakın hayallerinden vaz geçme, o kadar güzel bir yaştasınki eğer şimdi değişirsen inan bana hayatın cennet bahçesi gibi olur arkadaşım sevgiler mutlu yarınlar... :) |