Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2007, 09:55 PM   #32 (permalink)
gokmen goker
Teğmen

Tesekkür: 0
15 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gokmen goker is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Burcu'nun Günlüğü

merhabalar,
siyasi oldugun dusunmememinizi onemle belirterek bi yorum getirmek istiyorum.. Keman konçertolarindan hakkiyla etkilenmeyisimizin bana gore bir nedeni, kulturel bir yabancilik. bizler islam kulturunun etkisiyle yogrulmus bir toplumuz, ben dogdugumda kulagima ezan okundu, vivaldinin kizina yazmis oldugu koncero calinmadi, alasiz bulanlara bir not daha: siirsel anlatimla destansi haykirislar o kulturun muzigine estir. Tabiatiyla sonradan edinilen beceriler olarak nitelendirmek gerekirse kismi muzik kulagimizi, izte bu yetimiz keman konusunda pek de yetkin durumda degil. siz de hak verirsiniz ki yasamaya devam eden sanat adamlarinin muzik alanindaki calismalarinin temelini keman besteleri olusturur. Ve eklemek isterim, pianonun melodilierinin frekansi ve tinisi neyle benzesir ve daha da cesit katt1g1ndan dinlendiriciligi ve tercihi daha fazladir.. esen kaliniz :)
gokmen goker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla