selam ben eski üyelerdenim ve 10 aya aşkındır telkinleri dinlyorum, açıkçası bıraz utanıyorum yardım istemeyi çünkü kendi çapımda baya kendimi geliştirdim diyebilrim eft,sedona deep ,meditasyon konuları hakkında baya bilgi sahibi olmuşumdur,ben telkinleri dinlediğimden beri yaşadığım duyguları kısaca anlatayım ilk hafta suçluluk ve egoyu herkesin yaşadığı gibi bende çok gergin ve halsiz bir hafta geçirdim ondan sonra suçluluk çıkartıp topluluk, sosyal artıcı ve sosyal fobi telkinlerini ekledim ilk iki ay kendime olan güvenim full tavan yaptı arada bir gelgitler oluyordu ama kısa sürüyordu en uzun dalgalanma 15 gün sürdü o da 4-5 ay önceydi ama son 21 gündür kendimi çok kötü hisediyorum geçmişimden bir türlü kopamıyorum hep geçmişimdeki anılarım ve yaşadığım bir 2 travma aklımda onlardan kopamıyorum ve onlar aklıma geldikçe kendimi çok değersiz yanlız hisediyorum,meditasyon eft yapmama rağmen bir türlü geçmiyor açıkçası çok kötü hisediyorum kendimi .
arkadaşlar sizce bu geçici bir dalgalanma hissimi yoksa ne olabilir yada ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekürler.