Şükran duyan kalp, her zaman evrenin yaratıcı güçlerine yakınıdır….Kozmik etki ve tepki yasasına bağlı olarak karşılıklı ilişki yasası ile sayısız nimetin kendine doğru akmasını sağlar.Geçenlerde genç bir anne bu tekniği uygulayarak başarı kazandı… “İşsiz ve beş parasızdım, doyurup yedrimem gereken 3 küçük çocuğum vardı, ne yapacağımı bilmiyordum..” Bu kadın 3 hafta boyunca her gece ve her sabah şu sözleri tekrarladı; “ZENGİNLİĞİM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM” Bunu gevşemiş , huzurlu bir halde yapıyordu ve şükran duygusu zihninde baskın hale gelene dek devam etti.Tinsel algının iç gözüyle görüyor ihtiyaç duyduğu para , konum ve yiyecekle ilgili olarak zenginliğe dair düşünce imgesinin ilk neden olduğunu farkerdiyordu.Düşünce –duygusu zenginliğinin hiçbir öncel koşul tarafından engellenmeyen özüydü…. Sürekli TEŞEKKÜR EDERİM diye tekrarladığında kadının zihni ve yüreği kabul noktasına yükseliyordu.Aklına yoksunluk fakirlik düşünceleri geldiğinde ise yine TEŞEKKÜR EDERİM diyordu.Şükran duyduğu sürece zihnini zenginlik fikrine koşullandıracağını çok iyi biliyordu.
Bu annenin dileği ilginç bir sonuç doğurdu. Buna başladıktan kısa bir süre sonra yolda 5 yıldır görüşmediği eski patronuyla karşılaştı. Patronu ona yüksek bir maaş alacağı iyi bir pozisyon teklif etti.Hatta avans bile verdi. Kadın dedki; “TEŞEKKÜR EDİYORUM SÖZCÜĞÜNÜN ŞAŞIRTICI GÜCÜNÜ HİÇ UNUTMAYACAĞIM, BU BENİM İÇİN MUCİZELER YARATTI…”
JOSEPH MURPHY
Evet arkadaşlar bugün bu tekniği buraya yazmamın sebebi hikayedeki kadın kadar olmasada görece daha küçük bir dilek için bu tekniği uygulayıp başarılı olmuş olmamdır….Bu tekniği her şey için kullanabilirsiniz üstelik oldukça basit ve insan ………ya sahip olduğum için teşekkür ederim dedikçe içine bir huzur doluyor ayrıca şimdiden sahipmiş gibi yapmak önemli bir unsur böylece bunuda korumuş oluyoruz. İstediğiniz şey için şimdiden sahipmiş gibi teşekkür edin bakın neler olacak sizi temin ederim
J para, aşk, araba, ev, sağlık vs vs vs ne olursa deneyin. Çünkü sadece diliyorum istiyorum demek biir işe yaramıyor ama yaparken gevşemiş ve gerçekten sahipmiş gibi hissetmeniz çoook önemli…