Alıntı:
bussraster Nickli Üyeden Alıntı
aynı şey dn başıma geldi house. dün sitedeki rüya olumlamalarından bir kaç tanesini yapıp uyudum daha doğrusu tam dalamadan kendimi içi evrak dolu ir odada gördüm o evrakların tümü benim bilinçaltımdaki gereksiz düşünceler ve iananışlarmış gibi geldi ve onlar odadan dışarı bilinçli bir şekilde atma kararı aldım ama olmadı gözlerim o anda açıldı. :(
sen lucid çalışmasıyla hiç uğraştınmı yoksa telkinlerden ve olumlamalardan sonra mı olmaya başladı? |
ben açıkcası bunlar başıma geldikten sonra anladım lucid rüya yapabildiğimi sitede hiç okumamıştım nasıl yapıldığını aslında esas ben okuduğum zaman sorun oluyo takıyorum kafayı böyle kendiliğinden olması en güzeli...neyse gerçekten özel bir şey yapmıyorum bu bende ilkokula giderkenden beri var o zamanlar çok korkardım annemler karabasandır der okurlardı bana ama meğer lucid rüyaymış ben mesela böle rüya görmek istediğim geceler, görmek isstediğim şey ile ilgili olumlama yapa yapa dalıyorum uykuya yada o şey her neyse adını söylüyorum sonra pat diye gecenin yarısı bir uyanıyorum hem uyanığım hem uykuda hareket edemiyorum sonra bunun farkına varıyorum ve inanılmaz zevkli oluyor daha geçenlerde süper bir şekilde yüzdüm biyerlerde ama kollarım ciddi anlamda tutuldu gerçekten yüzmüşüm gibi, hatta suyun altında nefessiz bile kaldım mükemmel bir deneyim ya, beyin gerçeği ayırt edemediiği için süper gerçek hissettiriyo sana, herşey gerçekmiş gibi ben bu durumu istediğim kadar uzatıp kısaltabiliyorum ayrıca o sırada beynim çok derin ve telkin almaya hazır bir durumda olduğu hemen vakit kaybetmeden telkin veriyorum kendime yada olumlama süper etkili 21 gün söyleyeceğim şeyi bi gecede hallediyorum neyse çok uzattım kısaca bende bu durum kendiliğinden oldu bendde otohipnoz yapamadığım için koolay kolay bu yöntemi deniyorum olumlama ve talkin yaparken..