Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2011, 11:00 AM   #9 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm...

merhabalar..

minik bir konuya dikkat:

"Hayat bana herzaman güzel şeyler getirecek."
ne zaman getirecek ?

geniş zamanlı ya da geleceğe dair cümleler kurmak arzuladığımız yararlı sonucu almamıza engel olur..

seçeceğiniz olumlamalarda kıyaslama metodunu kullanmanız faydalı olacaktır..

aldığım her nefeste hayatın güzelliklerini sevgiyle kabul ediyorum..
yaşamımdaki bolluk bereket ve zenginlik attığım her adımda kendiliğinden kolaylıkla çoğalıyor...

sabah uyanınca;
bu gün yaratıcı enerjinin bana sunduğu tüm güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum..
mutlu, huzurlu harikulade bir gün yaşamayı seçiyrum..

Bu andan itibaren yaşamımın sorumluluğunu kabul ediyor ve sağlık, zenginlik, refah ve başarılı bir yaşamı seçiyorum..

teşekkür ederim şükürler olsun gibi..

bir kişinin değişimi etrafında ki 10 kişinin değişimine neden olur..
o nedenle kendimiz için yaptığımız her şey aslında hepimiz için yaptığımızdır..

dünya ana şifa meditasyonu hala devam ediyor.. ben her gece yapıyorum mümkün olduğunca, perşembeleri ise grupla devam ediyor..

forumdan kaç kişi katıldı?
her konunun altına yüzlerce mesaj yazan bizlerden niyeyse fazla bir etki alamadım.. bu da bana oldukça ilginç geldi?

sevgi enerjisini yükseltmek konusunda kesinlikle haklısınız..
bir grup oluştuğunda her gece aynı saatte aynı dilek için bir araya gelmek muazzam bir enerji yaratır..

kesinlikle tavsiye ederim..

sevgiler..