Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2011, 04:15 PM   #4 (permalink)
kumar12
Teğmen

Tesekkür: 1
23 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumar12 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Herkese Merhaba

Çok teşekkürler Perpetuals. Ben 1 haftadır ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinledim bugünden itibarende topluluk karşısında konuşma ve sosyallik artırıcıyı listeme eklemiştim.Fakat söylediğiniz başkalarının fikirlerini önemsememe telkinini indirmeyi unutmuşum.. Hatırlattığınız için ve tavsiyeniz için teşekkürler..
Bendeki etkilerinden bahsetmek istiyorum biraz.. Hem diğer arkadaşlarada yön göstermiş olurum..
Ben psikolojiyle çok iligiyimdir hem kendi alanım oldugu için hemde araştırmayı sevdiğim için..Utangaçlık hakkında yıllarca araştırmalar yaptım fakat hepsi işe yaramadı..Psikolog ve psikiyatri gibi uzmanlar bile buna kalıcı çözümler bulamazlar..
Fakat bu sitedeki Atakan beyin hazırladığı telkinler bence kesinlikle kişinin hayatını değiştirmeye yarıyor..İlk başlarda fazla tereddüt etmedim çünkü kaybedecek bişeyim yoktu denemekten bişey çıkmaz diye düşündüm.Belki çok inandıgım için bana 2 günde etkilerini göstermeye başladı..Klasik olacak ama yürüyüşümde artk daha kendinden emin ve daha dik yürümeye başladım..Sonra başkalarıyla konuşurken genelde gözlerinin içine bakamazdım göz temasından çok korkardım fakat telkinleri dinledikten sonra sadece 2 telkinle beraber bu korkumuda yendim..
Şimdi sıra en büyük sorunum olan başkalarıyla iletişim sorunum..Onuda diğer listeme eklediğim telkinler sayesinde yeneceğimi düşünüyorum.Dediğiniz telkinide dinlemeye başlicam şimdi teşekkürler.. Allah bin kere razı olsun sizlerden.. Hayatım boyunca böyle bir mucize gelirmi diye ümit ederdim.. Bence bu site ve telkinler bize kesinlikle bir hediye.. Çünkü hiçbişey kendiliğinden değişmez..Ne kadar çabalarsak çabalayalım hiçbir zaman değişemezdik.Ama bu telkinler bizi sadece 1 haftada değiştirmeye yetti..
Ne kadar teşekkür etsek az biliyorum kelimelerle anlatmaz duygular yaşıyorum bende..Ama yinede elimizden bişey gelmediği için Tüm site ekibinden Allah razı olsun teşekkürler :)
kumar12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla