Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2011, 10:40 PM   #5 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeni biri geldii

Alıntı:
Miku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim,hoşbulduk. (:
Şu ana kadar baktığım konular nefes egzersizleri falan. Bu bilgiler gerçekten çok işime yarayacak. Böyle yararlı bir site kurduğunuz için çok teşekkür ediyorum sizlere.

Yalnız bir sorum var. Benim pek fazla zamanım olmuyor. Okul dershane derken eve 5'te geliyorum. 3-4 saat dinlesem yine de etkiyi görebilir miyim? Bir de tekrar tekrar mı dinleyeceğim, yoksa bir suçluluk bir ego olarak sırayla mı?
Bunları cevaplandırırsanız çok sevinirim.
3-4 saat dinleme imkanınız varsa o kadar dinleyin. 8-10 saat gün içerisinde dinlemesi önerilen maksimum süredir. Ortalama herkesin 70-80 saat dinlemesi öneriliyor başlangıç telkinlerini. Etki görürsünüz mutlaka. Ego-suçluluk telkinlerini birlikte dinleyin.

Rehber bölümünü de incelerseniz kafanızda soru işareti kalmayacaktır. Hepsi yeterli şekilde açıklanmıştır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/

Sevgiler.