Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2011, 10:50 PM   #16 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim ilgin için...Ben 1 seneyi aştı, bu siteye bağımlıyım... ama sanırım birşeyler ters gitti.Kimsenin de umudunu kırmak istemem zira hayatımda çok da olumlu şeyler oldu, ben sadece hedeflediklerime ulaşmak konusunda savaştayım.. ilk herkez gibi ego ve suçluluk telkinlerini yeter derece de dinledim ve faydalarını da gördüm çok şükür... sonra kendine güven atalardan özgürleşme v.b. telkinleride kafi derece de dinledim ve öncelik belirlediğim hedef olan boyumu uzatmak la ilgili telkinle beraber suçluluk, ego telkinlerinide bir veya iki defa dinliyorum günlük... mutlu olmak adına yaptığım planlı birşey yok... ben hayatımdaki hedefleri daha fazla geçiktirmemek teleşı ve herşeyi en mükemmel şekliyle yapma kalıplarından kurtulamıyorum... araya illaki birşeyler giripte başka şeylere yoğunlaşıp pratiklerimi aksatınca sanki baştan beri yaptığım bütün emeklerin boşuna imiş ve işe yaramıyacağı düşüncesini yenemiyorum bu düşüncede diğer isteklerime geçikeceğimi tetikleyince yorgun argın kendi savaşımdan çıkıp nefes alma ihtiyacına giriyorum ama daha önce de denedim gene aynı şeyler oldu o yüzden bu sefer çok çaresiz kaldım..nerden tutacağımı bilemedim....Durum bu arkadaşım... bir çözüm bulmalıyım ama herşeyi sıfırdan yaşatmayacağı gibi emeklerimide kazanca çevirebileyim ,öncelikle buna yoğunlaşmak isteyim eğer becerebilirsem....eğer kendimi ikna edemezsem yandım,bakalım o zaman neler olacak ben de.... sevgiyle kal..
sevgili minnettar yazdıklarından anladığım kadarıyla sen çok fazla panik durumundasın şu an sana akışa ve düzene güvenmeni öneriyorum, ve şüpheye yer vermeksizin kuvvetli bir inanca sahip olmanı hatırlarsan boy uzatma forumunda arkadaşımın hikaayesini paylaşmıştım tam bir inanç hikayesi onu hatırla ve motive ol lütfen...Ve unutma hayatta hiç bişey için asla ve asla geç değildir...Bence şöyle güzel bir meditasyon yap gevşe rahatla ve koca bir geceni hedeflerine ayır, onlarlaa ilgili olumsuz ve olumlu düşüncelerini yaz sonra seni en çok heyecanlandıran ve hayatına anlam katan ile çalışmaya başla, eft yapmanıda öneririm,biliyorum çok zor ama isteklerinin sana geleceğinden emin olursan zaten her istek düşünceye girdiği an gerçek oluyor bunu deneyimlediğim için sölüyorum bide ben bi konu açtım Haddini bilmezin annesinin nikahı nerde kıyıldı diye orada güzel tavsiyelerle dolu alıntılar var bi göz at istersen...Sevgili Minnettar sakın pes etme ve umutsuzluğa kapılma ben öyle şeyler yaşadımki anltsam ağzın açık kalır genede yılmadım ayaktayım sende güçlü bir insansın zaten zayıf olsan kişisel gelşim yapmaaya cesaretin olmazdı ben sana güveniyorum sevgiler başarılar diler.
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla