Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 10:54 AM   #17 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Alıntı:
topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ablacım duygularını hislerini yeniden paylaşmaya devam edersin umarım yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor umarım olumlu güzel şeyler yaşayıp aktarırsın bize dualarım seninle...
Canım kardeşim, sen ne tatlı bir insansın...yazılarını okurken bile yüreğim sıcaklığınla doluyor inan, nasıl birşey bu anlayamıyorum....yüreğinin ışığını öyle güzel aktarıyorsun ki yüreklere.... yazacağım inşallah..... Benim de dualarım seninle, güzel haberlerini okuyor ve çok memnun oluyorum...ayrıca azmin için seni çok takdir ediyorum...Bende bu günü ,( boy uzatma çalışmaları) yapacaklarımı proğramlamakla geçireceğim ve yarından itibaren de başlamayı düşünüyorum... sadece en çekirdek ve etkili olanları mı yapsam yada tamamen kampa girip yoğun bir proğramlamı devam etsem karar vereceğim...Biraz hırsa isteğe ihtiyacım var... Birşey olacak ve çalışmalarımın yarım kalmasından ve yaptıklarımın boşa gideceği korkusundan tamamen kurtulamadım.. inşallah Allah yardımcım olur... Sevgiyle kal....
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla