Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 08:00 PM   #19 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
House, sevgili değerli insan.... Senin varlığının bu forumdaki herkez için çok güzel bir şans olduğunu düşünüyorum gerçekten.... Ben senin bütün yazışmalarını istinasız okuyorum ve inan her defasında yeni birşeylerle donanıyorum, bunun bedeli yok yani insanlara donanımından birşeyler verebilmen çok büyük bir değer.... Mirzakarim' in kitabını senin paylaşımından sonra alıp okudum ve hatta eğitim seminerlerine katılmak da istedim fakat geç kalmışım başlamış , fakat mutlaka bu deneyimi birzt yaşamak için gideceğim sanırım eylül ekim ayı gibi tekrar olacakmış.... Ben kitapta anlatılan ruh hallerine girebilecek kadar heyecanlanamıyorum v.b. bütün ihtiyacım bu ama en önemlisi de bu biliyorum..Aslında as sorunum hayatımda bir düzen oluşturamamak yani tam birşeyler yapmaya karar veriyorum mutlaka başka birşeyler çıkıyor ve düzenim bozuluyor, konumla çalışmalarımla ilgili derinleşemiyorum falan ve tabiii konsantrasyonumda alt üst oluyor... şimdi başlayacağım istiyorum ama içimde gene birşey çıkacak ve yarım kalacak diye korkularımı yenemiyorum... Ama zaman geçiyor ve ben panikliyorum ister istemeden... bunu nasıl aşacağım bilemedim ama genede tekrar başlayacağım... Yazını dikkatle okudum ve çok değerli buldum herzaman ki gibi.... uygulayacağım ve desteğin içinde çok teşekkür ederim.... çok değerliydi benim için teşekkürler... umarım tekrar ortak hislerde buluşuruz..... Sevgiyle kal....
Benim için sarf ettiğin güzel sözlerden ötürü sana çok teşekkür ederim..Sana yardım etmeyi çok isterim istersen bana pm at msnden falanda konuşalım ama ben zaten elimden geldiğince burda ne yayarlı bilgi bulsam paylaşıyorum mirzakarime bende gitcektim çok pahalı geldi bakarsın karşılaşırızsen gerçekten yüreği çok temiz iyi bir insansın her halinden belli yüreğini ferah tut sen her isteğine ulaçacaksın
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla