Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 10:49 PM   #543 (permalink)
nlg
Teğmen

nlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nlg is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonunda bende başardım sanırım ama kendim için değil 4 küçük kedi yavrusu buldum sokakta gözleri açılmamış, ayrıntıları atlıyorum onları eve aldım bir gece ertesi gün annelerine kavuşturmak istedim tekrar aldım yere koydum bir kutu yaptım korunaklı gece gündüz gidip biberonla besledim anne 3ünü aldı geriye bi tek yavru kalmıştı onu getirmeme karşı çıktılar annesi gelir diye ama o gece hava soğuktu ve karanlık bi yerde bırakmak zorunda kaldım neyse o gece üzüntüden sabahladım sabaha karşı yürekten dua ettim ve iyi haberlerini aldığımı imgeledim sonra istediğimi aldığıma emin oldum yattım ve sabah annenin onuda aldığını öğrendim bonusuda yerleştikleri bahçe tanıdığımız çıktı ve artık annesi kurumama yiyor sütleride var bol bol bir aileyi yeniden kavuşturmayı başardık.Önce Allah sonra evren sayesinde :))) teşekkür ederim
SEVGİLİ ARKADAŞIM HAUSE SENİN YÜREGİNİN GÜZELLİGİ YAVRULARA NE KADAR GÜZEL SAHIP CIKMIŞSIN KUTLUYORUM SENİ DOGAL OLARAK ALLAH EVREN DİLEYİNİ KABÜL ETMİŞ COK GÜZEL BİR OLAYA VESİLE OLMUŞSUN NE MUTLU SANA