Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 11:12 PM   #20 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim için sarf ettiğin güzel sözlerden ötürü sana çok teşekkür ederim..Sana yardım etmeyi çok isterim istersen bana pm at msnden falanda konuşalım ama ben zaten elimden geldiğince burda ne yayarlı bilgi bulsam paylaşıyorum mirzakarime bende gitcektim çok pahalı geldi bakarsın karşılaşırızsen gerçekten yüreği çok temiz iyi bir insansın her halinden belli yüreğini ferah tut sen her isteğine ulaçacaksın
Sağolasın House,ben de sana çok teşekkür ederim....
Mirzakarim'im semineri 850 tl imiş... 20 tl tanıtıma katılmak isteyenler için alınıyor ,eğer eğitime devam edersen bu parayı ödüyorsun..Peşin ve kredi kartı seçenekleri var ve 6ile 12 aylık taksitte yaptıklarını söylediler.Kadıköydeydi bu defa ve 8 nisanda başladı.Taksimde 3.seviye var ve 1ve ikinci seviyeyi geçmeden ona katılamıyormuşsun falan.Belki gündüz vakti ara bir eğitim düzenleme durumu olabilirmiş,o zaman bana da bilgi vereceğini söylediler, ilgilenirsen bilgilendiririm senide.
Kitabını bende okudum ve eğitime katılmanın daha mantıklı olduğuna karar verdim...
Beni şevklendirdiğin için çok teşekkür ederim.....Ben de arkadaşın gibi piskopata bağlayacağım uzama işini ve hayatıma bu isteğimi gerçek olarak katacağım inşallah ve herşeyden daha çok öncelik vereceğim, diğerleri sonra gelecek yani yemek içmek gibi düşüneceğim bu olayı.....
Aslında boy uzatma forumunda grup olarak hareket etmeyi çok istedim ,yani birbirimizi heyecanlandırı,isteğimizi doruk noktalara çekeriz diye ve birbirimizi düşünce gücümüzle etkiler ve başarıya çekebiliriz diye ama maalesef katılımcı arkadaşlar görünürde bereberlik içinde olamadıkları gibi, bir süre sonra sadece okuyan durumuna geçtiler... O zaman anladım ki ne yaparsan ,kendin yapacaksın.... Şimdi o başlangıçtayım ve yarın başlayacağım inşallah... Bu isteğimin bu noktalara ulaşmasında , çok fazla etkin var ...
Allah senden razı olsun....
Sevgiyle kal..
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla