Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 11:43 PM   #7 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: karamukun yeni günlüğü

şuan okadar yazmak isteği duyuyorum ki anlatamam meğer bu site bana çok çok iyi geliyormuş.burda herkesin beni anladığını düşünüyorum...hayat bazen neyaparsan yap boş geliyor..bazen umutsuzluğa düşmekten kendimi alamıyorum...ne zaman diyorum beklentilerim ne zaman gerçekleşcek...bazen ağlamak isteği duyuyorum.....bugünlerde çok isyandayım...aslında hayatımı etkileyen bir değişiklikde yok hani sebeb olan....aylardır ders çalışıyorum.bir yandan destek istiyorum ailemden ne bilim en azından sen boşver derslerine çalış deyip sırtımı sıvazlamalarını.....bazen ailemden uzaklaşmak istiyorum ama mümkün değil....
yinede bana düşen halime şükretmek olcak galiba......yinede bazı şeylerin farkında olduğum için şükürler olsun...aof okuyorum ve ben öğretmen olma hayalleri kuruyodum meğer öyle bir hak bize tanınmamış ben ona çok umut bağlamıştım böylece tüm hayallerimi gerçekleştirebilecektim....bir ihtimalde olsa inanıyordum....allah hayırlısını versin....
tamam öylede sürekli aynı cümleleri kuruyorum ne zaman bir şeyleri değiştirebilcem hayatımda bilmiyorum...pozitif olmak istiyorum