Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2011, 12:11 AM   #22 (permalink)
topalsolucan
Teğmen

topalsolucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 152
112 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
topalsolucan will become famous soon enoughtopalsolucan will become famous soon enough
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım kardeşim, sen ne tatlı bir insansın...yazılarını okurken bile yüreğim sıcaklığınla doluyor inan, nasıl birşey bu anlayamıyorum....yüreğinin ışığını öyle güzel aktarıyorsun ki yüreklere.... yazacağım inşallah..... Benim de dualarım seninle, güzel haberlerini okuyor ve çok memnun oluyorum...ayrıca azmin için seni çok takdir ediyorum...Bende bu günü ,( boy uzatma çalışmaları) yapacaklarımı proğramlamakla geçireceğim ve yarından itibaren de başlamayı düşünüyorum... sadece en çekirdek ve etkili olanları mı yapsam yada tamamen kampa girip yoğun bir proğramlamı devam etsem karar vereceğim...Biraz hırsa isteğe ihtiyacım var... Birşey olacak ve çalışmalarımın yarım kalmasından ve yaptıklarımın boşa gideceği korkusundan tamamen kurtulamadım.. inşallah Allah yardımcım olur... Sevgiyle kal....
elimden gelen bşrşey varsa lütfen söyle MİNNETARIMM gerçekten sana yardımcı olmak isterim hiç bir şey yapamıyorsamda seni dinlemek çok hoşuma gider sıkıntılarına ortak olmakk... rabbim sıkıntı vermesin tabi o ayrı mesele ama yinede yardımcı olmak isterim,şu aralar biraz boşluktayım hayatım alt üst ve kendimi uzamakla meşgul ederek sıkıntıları unutmaya çalışıyorum pollyanacılık oynuyorum kısmen:) yapacak bir şey yok dua ve inanç gerisi hayırlısı artık...

kısmetse 2 seneye kadar istanbula geleceğim temelli o zaman ciddi ciddi ablam olmanı istiyorum senii canlı kanlı görmek... :)

sana kardeş tavsiyesi hayat o kadar kısaki boşa harcamamak lazım ideallerini gerçekleştirmek için zaman kaybetme ve uzaktada olsa bi kardeşin olduğunu unutma...

topalsolucan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla