Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2011, 02:02 PM   #548 (permalink)
herşeyim çocuklarım
Teğmen

Tesekkür: 170
48 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
herşeyim çocuklarım is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
Sultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet gerçekleşen dilekleri buraya yazmak çekim yasası farkındalığınızı artırır.küçük büyük dilek diye takılmayın.evren küçük büyük diye düşünmez.olur olmaz diye düşünen sadece biziz.hepinize bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum
sevgiyle mutlu kalın
teşekkürler Sultan bilgiler için..
o zaman ben de küçük ama gerçekleşen bişey anlatayım. bu pazar sabahı benim küçük kuzuyla yatıyordum.gözümü bi açtım canım simit istedi.iimdi kahvaltıda simit olsa da yesek diye içimden geçirdim.o saniyede dışardan simitçiii diye bi ses duydum.hemen yataktan kalkıp sokaktan simitçiyi çağırıp bana gönderilen simidi aldım..küçük ama beni çok mutlu etti..sıra daha büyüklerde ama henüz onları imgelemeyi başaramıyorum nedense:))daha düşünürken kendi kendime set koyuyor gibi oluyorum sanki.denicem ama sürekli mutlaka başarıcam.hele siz olduktan sonra bu olumlamalarla mutlaka bigün buraya daha büyük gerçekleşmiş dileklerimi yazıcam
herşeyim çocuklarım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla