Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2011, 07:39 PM   #549 (permalink)
frezya
Üsteğmen

frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonunda bende başardım sanırım ama kendim için değil 4 küçük kedi yavrusu buldum sokakta gözleri açılmamış, ayrıntıları atlıyorum onları eve aldım bir gece ertesi gün annelerine kavuşturmak istedim tekrar aldım yere koydum bir kutu yaptım korunaklı gece gündüz gidip biberonla besledim anne 3ünü aldı geriye bi tek yavru kalmıştı onu getirmeme karşı çıktılar annesi gelir diye ama o gece hava soğuktu ve karanlık bi yerde bırakmak zorunda kaldım neyse o gece üzüntüden sabahladım sabaha karşı yürekten dua ettim ve iyi haberlerini aldığımı imgeledim sonra istediğimi aldığıma emin oldum yattım ve sabah annenin onuda aldığını öğrendim bonusuda yerleştikleri bahçe tanıdığımız çıktı ve artık annesi kurumama yiyor sütleride var bol bol bir aileyi yeniden kavuşturmayı başardık.Önce Allah sonra evren sayesinde :))) teşekkür ederim
Bak house demek ki evren seni de seviyor Aynen devam
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla