Cevap: Evlilikte mezhep farklılığı şu an hayatım o kadar berbat bi durumdaki anlatamam sevdiğim insanla mezhep farklılığı yüzünden evlenemedik. Ne kadar da aileden gelen kodlamalardan etkilensekte ben o insana aşık oldum ve artık ne olursa olsun onunla evlenmek isitiyordum. Ama ailem ve onun ailesi şiddetle karşıydı. Zamanla daha da değişti fikirlerim alevilik sünnilik gibi meselelerden birbirini seven iki insanı ayıramazlardı özellikle o bu konuda benim fikirlerimi çok değiştirmişti. zamanla anladım yanlış düşündüğümü.... ama zaman ve şartlar başka türlü şeylere sebep oldu fakat ben o insana öyle alışmıştımki dünüşü yoktu artık çok ama çok seviyordum içimden atamıyorum bi türlü en çok zoruma giden onun sonradan değişmesi biz evlenemiyiz gibi bu böyle diyerek beni çok derinden yaraladı inanılmız bi duygusal çöküntü içindeyim. Hayattan zevk alamıyorum. kendi içimde büyük fırtınalar yaşıyorum ama dışarıya karşı bi maske takınmış durumdayım. çünkü bütün sinirim, öfkem, mutsuzluğum yüzüme yansıyo ben insanlara kötü davranıyorum doğal olarakta insanlar da bana aynı tepkileri veriyor. O yüzden çok zor günler geçiriyorum En kötüsüde o evlilik hazırlığı yapıyo şu an hayatında biri var. Ve bu beni daha kötü yaptı öğrendiğimde bütün güvenimi sarstı bu da beni çaresiz ve mutsuz bi insan yaptı bu siteyle herşeyin yoluna gitmesini istiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun... |