Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2011, 01:10 AM   #4 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Keşke akrabalarımızı sonradan seçebilseydik..Teyze, hala, dayı, amca..

Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nasıl serbest bırakıcam..aynı ortamı illaki paylaşıyoruz..annemde üzülsün istemiyorum..birde hakkaten eksikliğini hissediyorum..insan sosyal bir varlık..keşke daha güzel paylaşımlarımız olabilse onlarla..suçlamakta çok gelmiyo içimden aslında.çünkü insan sevmeyi bile öğreniyor..nasıl seveceğini sevgisini nasıl dışarı vurabileceğini..bir kadını bir erkeği bir çocuğu ağacı böceği..sevilmedilerse öğrenmek zor galiba..
Bir şekilde serbest bırakmak zorundasın benim "Bu büyük nefretten kurtulmak istiyorum" adı altında açtığım konuyu bi oku istersen ben ne büyük zorluklar yaşadım ve altından kalkmaya çalışıyorum bazen malesef farkındalık sadece bizde oluyor ve biz değişmek zorunda kalıyoruz haklısın zor ama bizim hayırmıza..sevgiler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla