Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2011, 04:45 PM   #7 (permalink)
aslan&akrep

aslan&akrep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aslan&akrep is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: herkese merhaba

Merhaba arkadaşlar ben bu ingilizce öğrenmeye çalışmaktan artık gına geldi yokmu bunun kolay yolu.Gecem gündüzüm ingilizce oldu resmen bir bakıyorum hala aynı yerde duruyomuşum gibi geliyo bana.Kelime öğrenmek için mykelime diye bir site var oraya üye oldum.Sürekli kelime kelime çalışmaktan beynim çöktü resmen bir sürü kelime var.Türkçe alt yapılı film izliyorum ama acaba burda ne demek istiyo bunun türkçesi ne diye diye kafam da karışıyo.Ne yapsam bilmiyorum ben böyle ilerleyemediğimide gördükçe artık bıkıyorum.Bir taraftanda o kadar zahmet çekiyorum bari biraz daha zorlayayımda kendimi bir şey kaybetmeyeyim diyorum.Nedir acaba bunun püf noktası öğrenenler nasıl öğreniyolar nasıl bir metot uyguluyolar tavsileriniz nedir arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten.Ne yapmam lazım bilen arkadaşlardan ricam bana bir yol göstermeleri.Artık bu aralar işi iyice boşladım zaten bir an önce yeniden toparlamam lazım kendimi.Yılmadan tekrar öğrenmeye devam etmem lazım.Gerçektende tavsilerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
aslan&akrep isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla