Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2011, 11:44 PM   #162 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
balkan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba nevresim,
yalnız değilsiniz ve birçok insan bu konulardan muzdarip...eğer kabul ederseniz benimde söylemek istediklerim var. siz de kendinize hangisi kolay geliyorsa onu uygularsınız...
sizi insanların önünde utandıracak ilk olay,durum veya söz neydi..çocukluğunuzda neler yaşandıda sizi insanlar arasında utangaç biri haline getirdi.bunu çok iyi düşünün. o durum karşısında neler hissettiniz.. eğer imgeleme yeteneğiniz varsa yaşadığınızı film gibi gözünüzün önüne getirin.eğer görüntü getiremiyorsanız sesleri duyun, yada hislerinizi devreye girdirin.
o yaşadığınız her ne ise onun üzerinde sanki bir film yönetmeni gibi utandığınız anda stop kestik olmadı deyip sizin istediğiniz görüntüyü,sesi veya hissi tasarlayın. yani geçmişteki senoryayı bozup yenisini siz yaratın...bu durumu siz işte tamam bu diyene kadar tekrarlayın....zaten bilinç altında resim değiştikten sonra tüm yaşantınızdaki görüntülerde değişecektir...
insanlar yüce varlıktır...zaten biz bu dünyaya bu yanlışları farkedip doğruyu bulmaya geldik ve bu doğruları hayata geçirecek güce ve akla her zaman sahibiz...
sevgiyle ve mutlu kalman dileğiyle
çok memnun oldum yorumunuza bi heveslendim:)çocuklukta ilk utandığım an aklıma gelmiyo ama utandığım anlar dan aklıma gelenler var tek tük daha zorlasam da hatırlayacaklarım olabilir,bunlar üzerinde deneme yapabilirim uygunmudur.ve evet gerçekten yüce varlıklarız birimiz ikimiz değil hepimiz.tüm güzellikler sizinle olsun.