Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2011, 08:23 PM   #4 (permalink)
cernn

Tesekkür: 4
10 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cernn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bazı sorularım var

Atakan Bey merhaba;
benim de telkinlerin içerikleri ile ilgili bir sorum olacak. Faydalı bir teknik olduğunu biliyorum, konuyla ilgili araştırmalarda yaptım. Fakat telkinleri dinlerken beni rahatsız eden bir durum var kurulan cümlelerle ilgili. Bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Bugüne kadar okuduğum tüm kişisel gelişim kitaplarında kurduğumuz cümlelerin tamamı anlam olarak olumlu olsa da cümle içinde geçen olumsuz kelimelerin bilinçaltı tarafından cümlenin de olumsuz algılandığı yönündeydi. Telkin içeriklerini dinlemeden önce okuyorum. Koskocaman bir paragraf ve içinde olumsuz kelimeler illaki oluyor. Örneğin başkalarının düşüncelerini önemsememe telkininde Diger insanlarin dusunceleri hakkinda da daha az endiseleniyorsun cümlesini okurken bile içindeki endişeleniyorsun kelimesini otomatik olarak çıkarıyorum, endişelenmek olumsuz anlam içerdiği için. Ve bu durumu o kadar alışkanlık haline getirdim ki zarar verebileceğini düşünüyorum. Telkinleri dinlemek istiyorum,işe yarar bir teknik olduğuna eminim ama her dinlediğimde de huzursuz oluyorum.

Teşekkür ederim.
cernn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla