Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2011, 11:38 PM   #3 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yaşımdan utanıyorum..yardım lütfen...

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence kendini kabullenmelisin..büyümeyi reddetmek sorumluktan kaçmakla ilgili olabilir..bence yaşını kafaya takma..ama yaşınında tadına var.eğer bu yaşını kaçırırsaannnn bir kaç sene sonra bu yaşın için üzüleceksin..

şimdi ne yapabilirsin bunu düşün.bence hayatın kıyısında kalma. mutlaka aktif olarak çalış.sen kendin ol..kimse senin yaşınla ilgilenmez o zaman.

bunların sebebi ne olabilirrr...küçükken efendi uslu olup çocukluğunu yaşamadığın için bitirmemiş ve devam ediyor olabilirsin..çocukken çocukluğnu yaşamamışsın..gençken gençliğini yaşamazsan keşkelerle dolu bir yaşantın olabilir..o halde

değişim başlasın..
evet canım doğru tahmin etmişsin..ben çocukken çok ağırbaşlı..olgun ve eve sorun getirmeyen bir çocuktum hatta öğretmenlerim tarafından hep akıllı uslu olarak sözedilirdim..ama tabi böyle olmanın bedeli ise çocukluğunu gençliğini hakkıyla yaşayamamış olmak oluyor...ve de o zamanlar asosyal ve çekingendim dolasıyla birçok kişinin en güzel anılarının olduğu lise döneminde bile pek kayda değer anım ve arkadaşlarım olmadı..belki o yüzden şimdi gençlerin bana yakınlık duyup benle arkadaşça konuşmaları hoşuma gidiyor olabilir...şu an biraz şartlarım genişledi ve şımarmaya daha müsait bir yaşantım var belki ondan durumlar böyle...ve malesef işe girip çalışamıyorum çünkü emekli babama gözkulak olmak zorundayım..akrabalardan da pek hayır yok..kendi başımayım bu konuda yani..sırf bu yüzden evlenemiyorum bile...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline