Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2011, 09:33 AM   #2 (permalink)
balkan72
Teğmen

Tesekkür: 69
42 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan72 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

merhaba,
öncelikle hoşgeldiniz,
nerdeyse hemen hemen her insan anne ve babasına içinde bir kızgınlık duyar.kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok. zaten Yüce Yaradan biz kullarına doğruyu bulmak adına kişilerle ve olaylarla sınava çekiyor. yeterki biz doğruyu bulmak için çalışalım.doğruyu bulana kadar hissettiklerimiz ve hissettirdiklerimiz bizim öğrenmemiz gereken süreçtir.Doğruyu bulalım derken kastetdiğim bizim kendi gücümüz ve değerimiz. annenin-babanın veya diğer kişilerin bize söylediği sözler değil,bize verdiği değer değil..
sizin annenize karşı kızgınlığınızın bir sebebi var ve bu sebebin içine girmeniz gerekiyor. yüzeysel değil.. onu suçlamadan..çünkü o da nasıl davranacağını bilmiyor. o nada öyle davranmışlar..bilseydi inanın daha güzel davranırdı.. şimdi siz onu suçlayarak daha suçluluk hissedeceğiniz olayları ve kişileri kendinize çekersiniz... onun için annenizi niye suçladığınızı bulun ve bunun altında yatan sebep nedir? bunları araştırın, bizim yaşadığımız her olay,kişi bize hayatımızı düzene koymak için birer işaret..
mesala siz annenize kızgınsınız, o kızgınlık duygunuz sosyal hayatınızda size sorun olarak çıkıyor. çünkü üzerinizde kızgınlık duygu bulutu var. tabiri caizse o kızgınlık bulutunu gören, hisseden insanlar ve olaylar size doğru geliyor. siz bunun fakında değilsiniz tabiki... işte bu yüzden birbirimize bağlıyız diyoruz... yani biz ne hissedersek onu karşımızda buluyoruz... belki diyeceksiniz ben öyle hissetmediğim halde oluyor ve ben sonra sinirleniyorum diyorsunuz. ama siz bilinçaltında kodlanan bu durumun farkında değilsiniz... bu durumda çekirdek inancınızı bulup bilinçaltındaki kodlanan negatif duygularınızı temizlemenizi eğer kabul ederseniz tavsiye ederim.
bide her yaşadığınız olumsuz olaylardan sonra şu soruyu sorun "hangi negatif inancım benim bu olayı yaşamama sebep oldu"

tekrardan hoşgeldiniz
sevgiyle ve mutlu kalın
balkan72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla